Bemutatkozás

Universitas-Szeged Szolgáltató Nonprofit Kft.

Alapítás éve: 1996

Alapító: JATE Hallgatói Önkormányzata által létrehozott Prudentia Hallgatói Jóléti és Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Tulajdonos: A Társaság jelenlegi tulajdonosai a Szegedi Tudományegyetem 51 %-ban, valamint a H.M. Vagyonkezelő Kft. 49 %-ban.

Korábbi elnevezés, jogelőd: Universitas-Szeged Diák-Szolgáltató Központ Kht.

Misszió, vízió, bemutatkozás

Az Universitas-Szeged Nonprofit Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy a Szegedi Universitas hallgatóinak magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árú szolgáltatást nyújtson a hallgatói élet minden területén.

Szolgáltatásaink mára minden szegedi diák számára szabadon elérhetőek. A Társaság tulajdonosai a szolgáltatásokat non-profit szolgáltatásként definiálták, tevékenységünkkel a hallgatók számára legfontosabb területeket célozzuk meg, illetve keressük a lehetőséget arra, hogy újabb és újabb területen segíthessünk a hallgatóknak.

A Nonprofit Kft. bevételeit visszaforgatja, kedvezőbb árszínvonalú szolgáltatások elérése érdekében, illetve a nonprofit tevékenységeinek fejlesztésére fordítja.

A Társaság az országban egyedülállóan integrálja a szolgáltatási területeket, amely kiváló infrastrukturális hátteret biztosít az egységek munkavégzéséhez. Az állandó alkalmazottak száma átlagosan 31 fő, amely 5-20 fővel növekedhet. A munkatársaink fiatalok, így garantált a közvetlen hangulat az egységekben, ugyanakkor az egységek vezetése ma már konkrét feladatokat, kötelezettségeket, jogokat, számonkérési lehetőséget magában hordozó szerződéses formában valósul meg.