Marketing kampányok

Első éveseknek szóló DM levél
Az elsőéveseknek szóló direkt marketing levél célja, hogy partnereink reklámüzenetét közvetítsük a Szegedi Tudományegyetemre frissen felvettek részére.
Megjelenés időpontja: tárgyév augusztus

Első évesek egyetemi ajándékmappája
Minden év szeptemberében, a beiratkozás alkalmával a Szegedi Tudományegyetem az elsőévesek számára ajándékmappával készül, évente 6 000 példányban
Megjelenés időpontja: tárgyév szeptember

Plakát kihelyezés
1) Közösségi felületeken (SZTE kb. 50 oktatási épülete és a kollégiumok) heti rendszerességgel helyezünk ki plakátokat
Megjelenés időpontja: heti rendszeresség
Megjegyzés: A megrendelés során lehetőség nyílik kar és időtartam meghatározására
2)Védett, egyetemi táblákon történő kampányok lebonyolítására összesen 42 táblán kínálunk hirdetési lehetőséget. A táblák kollégiumok, egyetemi és oktatási épületek falain, illetve a Tanulmányi és Információs Központban találhatóak, egységes megjelenésű alumínium keretben, plexi alatt. A felületekre más nem helyezhet ki reklámot.
Megjelenés időpontja: havi periódusok szerint lehetséges, 1-12 hónapra
3) Napi rendszerességgel helyezünk ki plakátokat a Tanulmányi és Információs Központ épületében. Az egyszerre kihelyezhető plakátok mennyisége 3 db
Megjelenés időpontja: heti, havi periódusok szerint lehetséges

Szórólapterjesztés
Szórólapterjesztés során előzetes egyeztetés után lehetőséget nyújtunk bármely szegedi egyetemi épületben tetszőleges méretű szóróanyagok kiosztására.
Megjelenés időpontja: a tanév során folyamatosan

Megjelenés a Tanulmányi és Információs Központban

A 2005 januárjában megnyitott egyedülálló Tanulmányi és Információs Központ a hallgatók, egyetemi oktatók, kutatók által közkedvelt hely, mely öt funkciót testesít meg, úgy mint Tanulási tér, Oktatási tér, Konferencia tér, Szolgáltatási tér és nem utolsó sorban az elmúlt évek során kialakult Találkozási tér.
1) Megállító tábla.
2) Roll up, molínó.
3) Személyes megjelenés

Megjelenés a JATE Klubban
 A pinceklub Szeged belvárosában, a Szegedi Tudományegyetem központi épületének alagsorában található, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire szerves részét képezi a hallgatói hétköznapoknak. Napközben Kávézóként üzemel, esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, számos DJ-nek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely.
1)    Programfüzet.
2)    Spot
3)    Karszalag
4)    Személyes megjelenés

Megjelenés egyetemi épületekben

Partnereink igényei alapján lehetőséget kínálunk kari promóciók lebonyolítására.
Megjelenés időpontja: a tanév során folyamatosan