Nyomtatott kiadványok

Egyetemi hallgatói lap - Sztereo
A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (SZTE EHÖK) által szerkesztett és kiadott, az SZTE valamennyi hallgatója számára elérhető, 10.000 példányszámban megjelenő havi lap.A Sztereo gólyáknak szóló különszámát a Szegedi Tudományegyetem minden évben 6 000 új hallgatójának személyesen juttat el vagy postázza.
Megjelenés időpontja: havi megjelenés, gólya különszám tárgyév augusztus

Kari hallgatói lapok – Közgázoló, Magyar Közöny

A kari Hallgatói Önkormányzatok (HÖK-ök) által szerkesztett és kiadott havi lapok színvonalas tájékoztatási forrást jelentenek az SZTE hallgatói számára.
A Sztereohoz hasonlóan, a Közgázoló (közgazdász) és a Magyar Közöny(jogász) is készül saját gólyaszámmal az elsőévesek fogadására.

Szegedi Egyetem Magazin – az SZTE folyóirata
A Szegedi Tudományegyetem lapja a Szegedi Egyetem Magazin: a havonta jelentkező nyomtatott, elegáns, mégis fiatalos küllemű újság, amelynek online változata (SZTEmagazin) is megjelenik a Tisza-parti universitas  www.u-szeged.hu honlapjának hírportálján.
Megjelenés időpontja: havi megjelenés

Diáknapló kedvezményrendszer melléklettel
Az SZTE Diáknapló egy egész tanévre szóló zsebnaptár, kiegészítve a hallgatók számára kulcsfontosságú információkkal. Cégek kedvezményeit tartalmazó reklámoldalakat is magában foglal kiadványunk, amelyeknél az SZTE hallgatói diákigazolványuk felmutatása révén kedvezményeket vehetnek igénybe. A Diáknapló 12.000 példányban jelenik meg, melyet a Szegedi Tudományegyetem valamennyi hallgatója megkap beiratkozáskor.
Megjelenés időpontja: tárgyév szeptember

Dolgozói Katalógus

A Dolgozói Katalógus a dolgozók számára kedvezményes vásárlást biztosító szolgáltatók, cégek katalógusa, mely félévente (szeptember és február) kerül kiadásra.. A katalógusból félévente 2.000 példány készül, melyet postázás útján, ingyenes terjesztéssel juttatunk el az egyetem dolgozóinak.
Megjelenés időpontja: tárgyév február és szeptember