Online megjelenések

Kari lapok online változata
A hagyományosan, eddig papír alapú kari lapok egy része online formában érhető el. Statikus és dinamikus bannerek egyaránt rendelhetőek.
Az alábbi kari lapok érhetőek el online formátumban:

• Bölcső (BTK)
• Newtone (TTIK)
• Zárójelentes (ETSZK)
• Magyar Közöny (AJTK)
• Tű (JGYPK)
• Pulzus&Spiritus (SZOTE hallgatok lapja - AOK, FOK, GYTK
Megjelenési lehetőség: cikk,banner

Kari HÖK oldalak
A Hallgatói Önkormányzatok által fent tartott oldalak a diákokat érintő számos témában nyújtanak tájékoztatást, a kari élet egyik elsődleges információbázisát alkotják. Az alábbi kar HÖK oldalán lehetséges hirdetés elhelyezése:

• AJTK HOK – www.ajtkhok.hu
• BTK HOK – www.btkhok.hu
• ETSZK HOK – www.etszkhok.hu
• MGK HOK – www.mgkhok.hu
• TTIK HOK – www.ttkhok.hu
• ZMK HOK – www.zmkhok.hu                                                                                                          Megjelenési lehetőség: bannerelhelyezés

Hirdetés a PartyPonty weboldalon

A PartyPonty.hu 2005. decemberében jött létre azzal a céllal, hogy Szegeden meghonosítsa a bulifotózást, ezen kívül, hogy a Dél-Alföldi régióból naprakész programajánlóval lássa el a felhasználókat.
Megjelenési lehetőségek: bannerelhelyezés;hírlevél

Megjelenés a www.sztekarrier.hu oldalon
Az SZTE Karrier Iroda célja, hogy a hallgatók pályakezdését segítse, és kapcsolatot teremtsen az egyetem és a munkaerőpiac között. Hallgatóinkat munkaerő-piaci tanácsadással segítjük, önéletrajz és motivációs levél megírásában nyújtunk támpontokat, tréningeket, tanfolyamokat szervezünk kompetenciáik fejlesztésére.
Cégeknek nyújtott szolgáltatásaink:
    munkaerő-közvetítés,
    tavaszi és őszi állásbörzék szervezése,
    cégelőadások, Karrier Pizzák lebonyolítása,
    széleskörű hallgatói programok támogatása.
Megjelenési lehetőség: programok támogatása (ajándékok, tombolatárgyak, nyeremények biztosításával); hírlevélben, honlapon történő megjelenés; bannerelhelyezés
Ingyenes lehetőségek:
    információs anyagok kihelyezése az irodában (SZTE Karrier Iroda, valamint GTK és ÁJK Karrier Iroda)
    állásajánlatok/gyakornoki lehetőségek feltöltése a www.sztekarrier.hu weboldalra
PR hirdetési csomag:
    PR cikk elhelyezése a www.sztekarrier.hu honlapunk főoldalán
    megjelenés a Karrier Iroda havi hírlevelében (e-mail kb. 6 000 fő regisztráltnak)

Megjelenés a www.sztealmamater.hu oldalon
2005 végén megalakult Szegedi Tudományegyetem Alma Mater, melynek feladata, hogy a régi hagyományok ápolásával és újak teremtésével az egyetem hírnevét öregbítse, hazai és nemzetközi kapcsolatait bővítse.
Megjelenési lehetőségek:A programok támogatása, ajándéktárgyak és nyeremények biztosítása esetén a rendezvényhez kapcsolódó plakátokon és egyéb hirdetési csatornákon való megjelenés lehetősége; nyereményjátékok meghirdetése a cégek rendezvényei, szolgáltatásai kapcsán; molinó, szórólap kihelyezése a rendezvényeken; hírlevélben történő megjelenés támogatóink részére

Megjelenés a www.jateklub.hu oldalon
A szegedi egyetemi hallgatók kedvelt szórakozóhelye szerves részét képezi a hallgatói hétköznapoknak. Napközben Kávézóként üzemel, esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, számos DJ-nek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely. Jelenleg a havi látogatottság 30 000 fő.
Megjelenési lehetőség: honlapra hír feltöltése videó melléklettel; pop up ablak; bannerelhelyezés

Megjelenés a www.sztekedvezmenyek.hu oldalon
A honlapon egyetemi dolgozóknak és hallgatóknak szóló kedvezmények kerülnek naponta frissítésre cikkek, illetve kereső funkcióval ellátott menü formájában. A honlap a Dolgozói Kedvezmény katalógus valamint a Diáknapló kiadvány kiegészítéseként szolgál, és elsősorban az aktuális partnerekről, akciókról ad tájékoztatást.
Megjelenési lehetőség: bannerelhelyezés

Megjelenés a www.sztealberlet.hu oldalon

Folyamatosan bővülő tartalmával a honlap a szegedi egyetemistáknak segít a számukra megfelelő albérlet megtalálásában. Az oldalt látogatók száma augusztus-szeptember, illetve január-február hónapokban a legmagasabb, de havi szinten átlagosan több mint ezren böngészik az oldalt.
Megjelenési lehetőség: bannerelhelyezés

Megjelenés a www.golyakaluz.hu oldalon
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat által fenntartott oldal hasonló funkciókat lát el,mint a Sztereo különkiadását képző gólyaszám. Tájékoztatást ad az egyetemről, lakhatásról, sportról és kultúráról vagy akár a pénzügyekről. Kifejezetten az egyetemi éveiket megkezdő hallgatók igényeire fókuszál.
Megjelenési lehetőség: bannerelhelyezés